Rallylydnadssektorn

Vi i rallylydnadssektorn ansvarar för allt inom tävling i Rallylydnad. Vi ansvarar även för Klubbmästerskap och träningstävlingar under året.
Vi ansvarar även för utbildning av Domare, Tävlingssekreterare och Skrivare i rallylydnad.

Rallylydnadssektorn består av:

Sammankallande:
Nina Terping
rallylydnad@elmhultbk.se

Ledarmöter:
Günter "Nalle" Ortscheid
Yvonne Jigbant Svensson
Åsa Rundström

Rallycup 2017

Välkommen att delta i en rallycup i Gränshallen (Älmhults Brukshundsklubb) 4 gånger för nybörjare och öppen klass.

Klasser: Nybörjarklass och Öppen klass (Fortsättning-Mästareklass, första gången ingen högerhandling)

Datum: Söndag 4/6, 20/8 och 24/9

Banvandring Nybörjarklass: kl 12.00
Banvandring Öppen klass: kl.
Anmälan en kvart innan banvandring.

De två bästa resultaten räknas varav ekipage med högsta poäng blir cupmästare. De ekipage som tävlar för Älmhult Bk tävlar även om klubbmästarskap. Priser delas ut efter sista omgången.

Kostnad: 40 kronor/start betalas på plats
Fika till självkostnadspris.

På anmälan ska det stå: Fullständigt namn, Klubb, Hundens tilltalsnamn, Ras, Kön, Klass, Hinderhöjd (Öppen klass). Börjar din hund löpa meddela detta till nedanstående kontakt.

Anmälan skall ske senast en vecka före tävlingsdatumet till Nina via sms eller mail.
Sms till 0769488668
Mail till: rallylydnad@elmhultbk.se